Vegansk matkasse

Simple Feast

Emilio på Matkasse Test

Pris
Utbud
Leverans

Slutsats

För dig som letar vegansk matkasse är Simple Feast det bästa alternativet för dig om du bor i en storstad. Simple Feast levererar endast till större städer, men är specialiserade på just vegetariska och veganska matkassar. Bättre än såhär blir det inte.

Länken öppnas i ny flik. Testa gärna för att se ifall Simple Feast levererar till dig. Annars finns det fler alternativ nedan.

4.3

Att vara vegan är något som de flesta med detta val av liv och diet trivs med. Är det så att du helt plötsligt ska ändra din kost och bli vegan, bör du kanske både tänka en eller två gånger innan du tar ditt beslut. Detta då det också är en av de allra mest strikta dieter du kan finna. Dock finns det massor med god mat och färska ingredienser med de goda naturliga smakerna i ett liv som vegan. Detta är något som de leverantörer av vegansk matkasse som vi representerar verkligen tagit fasta på.

Som vegan, till skillnad från olika vegetariska dieter, finns det inga olika typer av dieter. Här handlar det om något som du skulle kunna kalla den riktiga vegetarianen. En person som val att leva på en vegansk diet, kommer enbart att äta mat från växtriket. Med det sagt är det viktigt att allt få högsta kvalitet på den mat du äter, så att alla de härliga smakerna alltid kommer till sin rätt. Detta får du alltid vid valet av en vegansk matkasse från någon av våra pålitliga leverantörer och samarbetspartners. Innehållet är sponsrat.

De tre bästa valen av Vegansk matkasse

I och med att det för dig som valt att äta mat från enbart växtriket, kommer detta att leda till en relativt smal diet. I och med det är det ännu viktigare att du alltid får färska ingredienser och högsta kvalitet på kravmärkta och obesprutade produkter.

Simple Feast Green Feast

Logotyp för Simple Feast matkasse
  • Med Green Feast matkasse från Simple Feast får du alltid smakrika produkter. Helt vegansk från bara 699 kronor för 3-4 personer.

Till Simple Feast

Simple Feast Family Feast

Logotyp för Simple Feast matkasse
  • Family Feast från Simple Feast ger dig alla dina favoriter i tre middagar med 100% ekologiska produkter. Vegansk matkasse 699 kronor.

Till Linas

Årstiderna Matkasse

Logotyp för Årstiderna matkasse
  • Veggokassen från Årstiderna är ett bra val för familjer med olika dieter som vill försöka äta lite nyttigare. Pris 329 kronor per person.

Till Årstiderna

Det får du alltid när du väljer att få en vegansk matkasse med hemleverans från våra tre utvalda leverantörer ovan. Vi valet av dessa får du alltid bästa pris på matvaror av högsta kvalitet och bara de naturliga och goda smakerna.

Ekologiska produkter – Ett måste i vegansk matkasse

Något som borde stå som en självklarhet när det gäller en vegansk kost, är att dessa produkter alltid måste vara 100% ekologiska. Här handlar det om att en person som valt en livsstil som vegan, inte bara gjort ett val av en speciell diet. För de flesta veganer handlar detta om en hel livsstil, där de valt att ta avstånd från alla produkter, livsmedel samt aktiviteter där djur kommer till skada. Hur skulle det då se ut med en vegan som äter besprutade ingredienser från växtriket fullproppade med gifter?

Nej, naturligtvis kan det inte vara så. Av de som levererar vegansk matkasse med hemleverans bland våra tre utvalda leverantörer, kommer det alltid vara 100% ekologiska produkter som gäller. Här finner du dessa matkassar hos Simple Feast, som är den enda där de verkligen koncentrerat sig på mat för veganer och vegetarianer. Som du kan se på ett av de tre erbjudanden vi valt ut ovan, kommer de andra att erbjuda alternativa typer av vegetariska dieter.

Vegan eller allätare – Prenumerera på matkasse

Oavsett vad du äter och vilken diet du valt i livet, kommer du alltid att älska färska och smakrika produkter odlade på den naturliga vägen. Detta är dock något som många gånger kan vara både svårt och tidskrävande att finna i en livsmedelsbutik. När du vill ha högsta kvalitet, bästa smak och samtidigt spara tid och pengar. Ja, då kan du välja att prenumerera på en matkasse från någon av våra utvalda leverantörer.

Här spelar det ingen roll om du väljer vegansk matkasse, vegetarisk eller en originalkasse med allt från matriket. Dessa matkassar kan du alltid få levererade direkt hem i de stora svenska städerna såsom Stockholm, Göteborg och Malmö. För leveranser och beställningar till medelstora och mindre städer, ser du vidare under information för respektive stad.

Kort information om våra utvalda Veganska matkassar

Du som är en rättrogen vegan kommer att ta avstånd från allt rörande kött, fågel, fisk och skaldjur. Detta samtidigt som du heller inte äter varken ägg eller mejeriprodukter. Vissa gånger avstår de även från honung och gelatin. I det fallet finns dessa enbart hos Simple Feast.

Hur som helst finns det de som varierar sin kost, och vill leva ett liv som halv-veganer, vilket då kan leda till val från båe Linas Matkasse och Middagsfrid.

Varför Simple Feast Vegansk Matkasse

Som redan nämnts är Simple Feast den enda som levererar 100% ekologiska produkter och en äkta vegansk matkasse. Här finns det bara matkasse för veganer eller matkasse för vegetarianer. Vegansk matkasse finns i två olika varianter. Detta är något som kallas för Family Feast eller Green Feast och även här finns det ytterligare en skillnad och ett val att göra. Det som skiljer då är storleken och du får alltid samma härliga färska och smakrika produkter.

Oavsett om du väljer vegansk matkasse Family Feast eller Green Feast kommer priset alltid att vara detsamma. Väljer du vegansk matkasse med 3 måltider för 2-3 personer blir priset 699 kronor exkl. frakt, medan du som väljer matkasse med 3 middagar för 4-5 personer betalar 999 kronor plus frakt.

I dessa matkassar är alla ingredienser noga valda och tilldelats i beräknad mängd. Detta leder också till avsaknad av matsvinn. Dessutom förpackas alla produkter i ekologisk nedbrytbara förpackningar tillverkade av växtfiber.

Varför Årstiderna Vegansk Matkasse

Årstiderna är en större leverantör av matkassar än vad Simple Feast. Simple Feast är spcifikt för veganska matkassar har har därmed riktiga bra sådanna. Därför rekommenderar vi primärt Simple Feast. Skulle det vara så att Simple Feast inte finns i din stad är Årstiderna också en riktigt bra leverantör av veganska matkassar. Rätt billiga och går att beställa för så lite som en person vilket är perfekt för många.

Simple Feast Green Feast

Logotyp för Simple Feast matkasse
  • Med Green Feast matkasse från Simple Feast får du alltid smakrika produkter. Helt vegansk från bara 699 kronor för 3-4 personer.

Till Simple Feast

Simple Feast Family Feast

Logotyp för Simple Feast matkasse
  • Family Feast från Simple Feast ger dig alla dina favoriter i tre middagar med 100% ekologiska produkter. Vegansk matkasse 699 kronor.

Till Linas

Årstiderna Matkasse

Logotyp för Årstiderna matkasse
  • Veggokassen från Årstiderna är ett bra val för familjer med olika dieter som vill försöka äta lite nyttigare. Pris 329 kronor per person.

Till Årstiderna