Simple Feast omdöme

Simple Feast

Emilio på Matkasse Test

Pris
Urval
Leverans

Slutsats

Simple Feast är en riktigt bra matkasse som vi uppskattar mycket och uppmanar dig att testa. Eftersom deras utbud är strikt vegetariskt och veganskt kan vi tyvärr inte ge dem full pott i utbud.

4.3

Här presenterar vi en av våra utvalda leverantörer som bär namnet Simple Feast, vilket ju inte riktigt låter lika svenskt som Middagsfrid eller Linas Matkasse. Det är det inte heller, utan Simple Feast grundades 2014 i Danmark. Detta med den kärleksfulla attityden till naturliga smaker och den rena maten. Här är den röda tråden att inspirera och bidra till en bättre och hälsosammare livsstil och bättre matlagning i alla hem.

Med ett kraftigt fokus på naturliga råvaror och en hållbar livsstil som bidrar till hälsa för alla på jorden och planeten i sig, så har Simple Feast lyckats gör detta bra. Efter bara fem verksamma år, har de redan satt sig på den svenska matkartan som en leverantör av de bästa matkassarna för veganer och vegetarianer. Helt enkelt är detta ett bra val av mat med hög kvalitet för alla människor som gillar hemleverans och bra priser för hälsosammare mat.

Information och fakta om Simple Feast Matkasse

När du väljer Simple Feast som leverantör av dina matkassar, kommer detta att vara något mycket mera än bara ett val av mat. Här tar du, liksom Simple Feast har gjort, ett ställningstagande till hur du vill uppfattas som person. Det handlar om smakintryck, en hållbar livsstil full av njutningsbara stunder. Helt enkelt maximerade upplevelser av dina middagar.

Genom att välja Simple Feast matkasse tar du också ett steg i rätt riktning för vår miljö, framtiden för våra barn och hela vår planet. Detta genom att välja en livsstil med 100% ekologiska produkter utan onödiga tillsatser och gifter där du alltid får den naturligt goda smakupplevelsen av maten du äter.

Simple Feast erbjuder ett litet sortiment av vegetariska och veganska matkassar, som du genast inser att du kan göra mycket mera utav än du någonsin trodde. 

Fördelar Med Simple Feast Nackdelar med Simple Feast 
100% ekologiska produkter Levererar bara till Stockholm, Göteborg, Malmö 
Löpande abonnemang utan bindningstid Frakt tillkommer på priset 
Enkel och snabb mobil app Smalt sortiment 

Detta erbjuder Simple Feast

Vad Simple Feast erbjuder när det gäller matkassar, riktar sig i huvudsak till alla personer som valt den rätta vägen som riktiga veganer eller vegetarianer. Detta utesluter dock inte att alla personer och familjer någon gång kan vilja prova deras härliga och naturliga produkter av högsta kvalitet, som alltid är 100% ekologiskt odlade. 

Hos Simple Feast hittar du två olika typer av matkassar. Detta har de valt att kalla Family Feast eller Green Feast. Dessa fantastiska matkassar finns i två olika storlekar. 

 • <strong>Lilla Kassen</strong>: I denna får du mat för 3 middagar 3 dagar i veckan som har anpassats till att räcka för 2-3 personer. Helt enkelt upp till 9 portioner för bara 699 kronor plus frakt. 
 • <strong>Stora Kassen</strong>: Här får du samma höga kvalitet på maten, men lite mera i din kasse. Detta val räcker till 3 middagar för mellan 4-5 personer. Med det sagt kommer denna matkasse att kunna ge upp till 15 portioner för priset 999 kronor plus frakt.

Information om Simple Feast produkter

När det gäller Simple Feast är detta en leverantör som går steget längre när det handlar om naturliga och ekologiska produkter. För det första kommer alla deras livsmedel och produkter vara 100% ekologiskt odlade, vilket medför att du äter en naturlig och hälsosam kost utan onödiga tillsatser och gifter.

Utöver detta kommer de också att vara helt fokuserade på hållbarhet för vårt planet, vilket lett till att även de förpackningar som din mat kommer i är biologiskt nedbrytbara. De är helt enkelt tillverkade av växtfiber. Säg adjö till plast och foam när du väljer matkasse från Simple Feast. Sist men inte minst levererar de produkter som redan tillagats, vilket gör att det oftast bara tar mellan 10-15 minuter till maten är på bordet. Mycket bättre kan det inte bli.

Beställa och betala matkasse hos Simple Feast – så gör du

Det ska vara enkelt att handla mat annars kan det kvitta. Nej, så kan du inte säga då alla måste handla mat och åta varje dag för att orka med allt som händer i livet. Dock kan du göra olika val som gör livet enklare gällande inköp och tillagning av mat. Ett av dessa val är då att välja köp eller prenumeration av matkasse från Simple Feast.

Här finns det två alternativ. Du kan antingen ladda hem deras mobil app och beställa därifrån, eller så beställer du direkt via webbläsaren. Nedan ser du de enkla stegen:

 • Välj Green Feast eller Family Feast samt om du vill ha vegetarisk kasse eller den för veganer och sedan vilken storlek du vill ha på matkassen.
 • Vid beställning av din första matkasse blir du automatiskt prenumerant. Du kan när som helst hoppa över en vecka, pausa eller avbryta ditt abonnemang. Du binder dig inte till något mera än ditt första köp.
 • Välj betalningsalternativ och betala. 
 • Din matkasse levereras kommande söndag.

Betalningsalternativ på Simple Feast

Hos Simple Feast betalar de allra flesta med kredit- eller betalkort. I det fallet är det Mastercard och Visa som gäller. Här fungerar naturligtvis också Visa Electron samt Maestro för de som är innehavare av dessa kort.

Som ett andra alternativ kan du betala matkassen på faktura. Detta gör då genom Klarna, där du innan detta är möjligt måste genomgå kreditprövning för att bli godkänd att utföra inköp via faktura.

Platser där Simple Feast erbjuder matkasse med hemleverans

De vegetariska och veganska matkassarna som levereras av Simple Feast, är idag bara tillgängliga för personer med leveransadress i Stockholm, Göteborg eller Malmö med omnejd. För att mera specifikt se om din adress fungerar för hemleverans kan du skriva in ditt postnummer på deras hemsida. Leveransdag från Simple Feast är alltid söndagar, och detta går inte att ändra.

Vårt omdöme – Simple Feast Matkasse

När vi bedömer Simple Feast och deras utbud av matkassar kan det inte undvikas att se till helheten i detta koncept. Helt enkelt kommer du att handla 50% med hjärtat och 50% med dina smaklökar. Detta företag som levererar matkassar i hållbarheten tecken samtidigt som de håller högsta kvalitet på alla produkter är beundransvärt.

Utöver detta kommer du som är vegan eller vegetarian att älska deras mat. Här erbjuds det mat för alla som har anpassats till vegetarianer och veganer. Allt är ekologiskt odlat och innehåller endast naturliga smaker. Vi kan inte göra annat än att ge leverantören Simple Feast 5 poäng av 5 möjliga.

Tre matkassar som vi rekommenderar

Simple Feast Matkasse

Logotyp för Simple Feast matkasse
 • Vegetariska och veganska alternativ
 • Går att tillagga på 10 minuter
 • Matkasse för 3 personer kostar 699

Till Simple Feast

Linas Matkasse

Logotyp för Linas matkasse
 • Massa olika matkassar att välja på
 • Levereras även i mindre städer
 • Matkasse för 3 personer kostar 679

Till Linas

Middagsfrid Matkasse

Logotyp för Middagsfrid matkasse
 • Flera matkassar att välja mellan
 • Billigaste av dem tre alternativen
 • Matkasse för 4 personer kostar 675

Till Middagsfrid