Prova matkasse

Att prova en matkasse innan man binder upp sig till något bör vara en självklarhet. Tyvärr gäller inte detta alla företag som levererar matkassar. Ångerrätt gäller inte matkassar eftersom ångerrätt som lag inte appliceras på livsmedel. Därför finns dem dem som gör det krångligt att testa en matkasse utan att på ett krångligt sätt behöva säga upp den sedan eller helt enkelt köpa en matkasse eller matkassar för en vecka för att ta reda på om grejen med matkassar passar en.

Vi på Matkasse Test tycker att det bör vara en självklarhet att få testa matkassen innan man på något som helst sätt binder upp sig till något som i sin tur är krångligt att avsluta. Därför dedikerar vi denna sidan till våra favoritmatkassar som gör det enkelt för dig som bara vill prova matkassar att faktiskt köpa en engångskasse eller säga upp din matkasse efter första köpet i form av matkassar för en begränsad period. Innehåll sponsrat.

Tre matkassar som går att prova

Här kommer våra absoluta favoriter. Här har vi kollat att samtliga går att testa och sedan ångra sig eller köpa som engångsprodukt. Mer information om hur du avslutar varje matkasse inkluderar vi även så att du kan känna dig så trygg som det bara går i köpet av matkassen även om du bara vill prova på.

Ofta är inte leverantörerna av matkassar särskilt öppna med vad som gäller eftersom att det är så pass enkelt att binda upp kunden mot något orimligt långt abonnemang just eftersom ångerrätten inte gäller livsmedel. Vi har därför tagit oss tiden att läsa igenom kundvillkoren hos alla dem matkassarna som vi gillar för att presentera dig men dem som är allra enklast att avsluta, men kortast uppsägningstid och bindningstid på matkassarna.

Simple Feast Matkasse

Logotyp för Simple Feast matkasse
  • Bindningstid: Ingen!
  • Uppsägningstid: Senast torsdagsmorgonen innan nästa leverans
  • Hur: Genom appen eller e-post

Till Simple Feast

Linas Matkasse

Logotyp för Linas matkasse
  • Bindningstid: Ingen!
  • Uppsägningstid: Senast söndagen 7-8 dagar innan leverans
  • Hur: Genom hemsidan

Till Linas

Middagsfrid Matkasse

Logotyp för Middagsfrid matkasse
  • Bindningstid: Ingen!
  • Uppsägningstid: Senast 9 dagar före nästa leverans
  • Hur: Genom hemsidan

Till Middagsfrid

Ovan finner du alltså väldigt ärliga matkassar som även om det går för matkassar att tillämpa långa bindningstider valt att inte ha någon bindningstid alls. Det tycker vi är värt att lyfta fram. Det var lite därför som Matkasse Test startades. För att lyfta fram bra matkassar som är billiga, goda och nyttiga men fram för allt även ärliga.

Att vara bunden på ett oschysst sätt tycker vi inte bara är dåligt beteende från företagets sida men vi anstränger oss även för att kontinuerligt lyfta fram bolag som vi tycker är ärliga, inte tillämpar bindningstid och därmed förtjänar att få synas lite extra.

Notera att inte varje matkasse levererar till alla städer. Därför har vi gjort så att varje knapp du ser på sidan öppnas i ny flik så att du kan välja din favorit matkasse i första hand, skulle denna inte acceptera din stad eller plats går det att lätt och smidigt återkomma till denna sidan för att testa nästa leverantör.

Matkassarna som vi vill visa upp här på Matkasse Test är alla riktigt bra, Simple Feast är något i en klass för sig men även Linas Matkasse och Middagsfrid har massa olika matkassar och definitivt någon som passar dig eller alla i din familj.

Vid problem med någon av leverantörerna ber vi dig först kontakta denna och försöka lösa det. Oftast är leverantörerna schyssta, särskilt dem vi visar upp här ovan som samtliga valt att inte ha någon bindningstid på deras matkassar över huvud taget.

Skulle det dock vara så att du känner att dem inte lyssnar, skicka gärna in ett klagomål till oss om du anser att vi gör reklam för dem på ett sätt som inte stämmer riktigt överens med hur du blivit bemött. I så fall kan vi ta beslut om att inte visa upp dem på sajten. Det innebär även att dem leverantörerna du ser på vår sida är schyssta och ärliga. Vi tolererar inte annat.