Matkasse Uppsala

Eftersom Uppsala växt till sig under de senaste åren och numera är Sveriges fjärde största stad sett till invånarantal, så har det också medfört andra saker. Detta bland annat att stressen kommit till Uppsala. Även om alla som besöker denna stad tycker att allt är fridfullt med den klassiska gamla stadskärnan och den välkända domkyrkan, så är det inte så bra för alla. Här har dessa människor inte alls det illa, utan det är riktigt fint att bo och arbeta i Uppsala. Här finns allt från massor av universitetsstudenter till arbetarklass och företagare. Med det sagt passar en matkasse Uppsala med hemleverans perfekt.

Det bästa av allt är att det finns närmare 170 000 invånare i denna stad. Lägger du sedan till att det är en stor universitetsstad, så finns det säkerligen cirka 20 000 ytterligare som lever tillfälligt i Uppsala. Alla dessa kan ha lite tid över att laga mat. Studenter kan gå samman och dela på en matkasse Uppsala, med barnfamiljer där båda arbetar och par också kan dra nytta av detta smidiga sätt att alltid ha något att laga till middag. Med valet av en matkasse Uppsala, kan det vara så att du både tjänar pengar samtidigt som du för mera tid över till allt det roligare. Ja, till och med kan du få bättre kvalitet på din mat.

De bästa leverantörerna av matkasse Uppsala

När du vill ha det mesta och det bästa av en matkasse Uppslala med hemleverans, kommer du alltid tjäna på att välja de bästa leverantörerna. Med det säkerställer du pålitliga leveranser varje vecka, samt att du alltid får färska råvaror av högsta kvalitet i din matkasse. Vi har koll på detta och har valt ut de tre bästa, som du ser länkar till direkt i rutorna nedan.

Simple Feast Matkasse

Logotyp för Simple Feast matkasse
 • Vegetariska och veganska alternativ
 • Går att tillagga på 10 minuter
 • Matkasse för 3 personer kostar 699

Till Simple Feast

Linas Matkasse

Logotyp för Linas matkasse
 • Massa olika matkassar att välja på
 • Levereras även i mindre städer
 • Matkasse för 3 personer kostar 679

Till Linas

Middagsfrid Matkasse

Logotyp för Middagsfrid matkasse
 • Flera matkassar att välja mellan
 • Billigaste av dem tre alternativen
 • Matkasse för 4 personer kostar 675

Till Middagsfrid

Olika varianter av matkasse Uppsala

Eftersom alla våra tre utvalda leverantörer erbjuder sina matkassar med hemleverans i Uppsala, så kommer du att ha ett totalt utbud av 19 matkassar att välja mellan. En del av dessa kommer dessutom att kunna fås i olika storlekar. Här är det Simple Feast som erbjuder vegansk och vegetarisak matkasse med strikt diet och 100 % ekologiska produkter. Efter detta har du Middagsfrid och Linas Matkasse som har ett fokus på färska, ekologiska och hållbara ingredienser och stor variation i sortimentet.

Vare sig du söker en för vegetarianer, veganer, flexitarianer eller lakto-ovo vegetarianer så finns detta att välja mellan. Är det så att du gillar vanligt och festlig mat av alla sorter finns allt från mat som går snabbt att laga till inspirerande rätter och de klassiska originalkassarna. Allt detta kommer med nya idéer, ingredienser och recept hem till din dörr varje vecka.

Det är enkelt att handla matkasse i Uppsala

För att kunna få en matkasse Uppsala med hemleverans, måste du registrera dig och utföra din beställning samt prenumeration online. Detta sker på respektive leverantörs hemsida, eller i vissa fall också via en mobil applikation. Du kan alltid utföra beställning och hantera betalningar samt prenumeration via mobil, dator eller surfplatta.

Allt är enkelt där du väljer matkasse, skapar ditt kundkonto samt uppger leveransadress. Efter detta sker beyalning via kort eller faktura. För att betala via faktura görs en sedvanlig kreditupplysning. I andra fall är det betalningsalternativen Mastercard eller Visa som gäller.

Det finns ingen bindningstid och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller göra uppehåll i dina leveranser av matkasse Uppsala.

Kort information om våra utvalda matkassar i Uppsala

När du vill ha mera utförlig information om var och en av våra tre utvalda leverantörer av matkasse Uppsala, läser du de fullständiga recensionerna du finner på denna sida. Annars kan du alltid lita på att vi har gjort bra val för dig, och enbart läsa de kortfattade och informativa paragraferna nedan.

Varför Simple Feast Matkasse Uppsala

Detta är valet för alla som älskar vegetariska och veganska rätter eller för de som håller detta som sin strikta diet. Du kan alltid räkna med 100 % ekologiska måltider i din matkasse Uppsala från Simple Feast. Till och med förpackningarna som maten levereras i är biologiskt nedbrytbara.

Här väljer du mellan vegansk eller vegetarisk kasse. Dessa finns som val för 2-3 personer eller 4-5 personer. Varje matkasse innehåller mat för tre middagar i veckan.

Varför Linas Matkasse Uppsala

Du som väljer Linas Matkasse Uppsala får en leverantör som står redo att pålitligt varje vecka, leverera en av sina 7 olika typer av matkassar direkt hem till din dörr. Du får alltid svenska ingredienser och ett stort fokus på ekologiska produkter och kravodlade grönsaker. Prova redan nu och få kraftigt rabatterat pris på dina två föra leveranser.

Varför Middagsfrid Matkasse Uppsala

När du väljer Middagsfrid matkasse Uppsala får du alltid högsta kvalitet på allt från ett stort fokus på ekologiska grönsaker och svenskt kött, fisk och fågel. Utöver detta erbjuder det ett sortiment av hela 10 olika kassar. Bland dessa finns originalkassar, barnkasse, vegetarisk kasse och snabbkasse. Dessutom finn kassar med frukt och en mellanmålskasse. Prova på pris på din första beställning som ny kund av matkasse Uppsala.

Så fungerar det med matkasse rent praktiskt

För dig som nu bestämt dig för att ungefär 600 kr i veckan för mat till hela familjen med färdiga recept och alternativ att välja emellan kanske är något som du vill testa kanske du undrar lite hur du ska gå till väga, och hur det fungerar rent praktiskt med matkasse. Det försöker vi att besvara här.

Till butiken eller till dörren

Det finns i regel två olika typer av matkassar, dem som levereras till butiken där du beställer ifrån, många matbutiker erbjuder denna typen av matkasse där du tar dig till butiken för att hämta din förberedda matkasse.

Den andra typen av matkasse är den som du troligen tänker på när du tänker på "matkasse" - den som kommer till dörren. Det är denna typen som vi på denna hemsidan kommer att fokusera på, av två anledningar. För det första är det en så stor fördel för dig som vill ha matkasse, att den kommer hela vägen till dörren. På dina villkor såklart. Den andra anledningen är att vi inte riktigt ser en priskillnad i regel mellan dem som kommer till butiken och dem som kommer hela vägen till dörren. Det är alltså inget du behöver känna att du betalar extra för direkt. Därför kommer du märka att inga eller få av våra rekommendationer av matkassar är från faktiska matbutiker utan snarare specialiserade leverantörer av just matkassar.

För hur många

De flesta sidorna med matkassar går att anpassa efter ett visst antal personer, för dig som är ensam finns alternativ men det blir svårare. För dig som har en stor familj kan det vara ekonomiskt fördelaktigt att kolla på dem vanliga matkassarna hos dem stora leverantörer och helt enkelt köpa två stycken. Då kan du antingen välja samma för enkelhetensskull eller två olika matkassar hos samma eller olika leverantörer för att få lite olika. Kanske en vegetarisk matkasse och en barnmatkasse helt enkelt, eller något i den stilen.

Tre matkassar som vi rekommenderar i Stockholm

Simple Feast Matkasse

Logotyp för Simple Feast matkasse
 • Vegetariska och veganska alternativ
 • Går att tillagga på 10 minuter
 • Matkasse för 3 personer kostar 699

Till Simple Feast

Linas Matkasse

Logotyp för Linas matkasse
 • Massa olika matkassar att välja på
 • Levereras även i mindre städer
 • Matkasse för 3 personer kostar 679

Till Linas

Middagsfrid Matkasse

Logotyp för Middagsfrid matkasse
 • Flera matkassar att välja mellan
 • Billigaste av dem tre alternativen
 • Matkasse för 4 personer kostar 675

Till Middagsfrid