Matkasse Umeå

När det gäller Umeå så är detta en relativt stor stad i Sverige. Hur som helst är den också så till arealen, vilket gör att vissa leverantörer av matkassar inte anser att det är lönsamt att erbjuda hemleverans av matkasse Umeå. Dock kommer alla de som bor i denna stad vara lika hungriga som alla andra. Det kommer också vara så att de till och med kan ha längre restid till och från arbete varje dag. Detta leder då till att tiden blir knapp. Att då vara den som har tid att allt utföra dagliga inköp av mat för att ha färska ingredienser kan vara svårt.

Även att hitta på mat varje dag, när tiden är knapp, kan vara precis lika svårt. Med anledning av detta kommer det finnas en marknad för matkasse Umeå, men du som önskar detta kommer inte att få lika stort urval som i Stockholm, Malmö, Göteborg eller Uppsala. Detta med anledning av att bara en av våra utvalda leverantörer av matkassar är verksamma i denna stad.

De bästa leverantörerna av matkasse Umeå

Det är Linas Matkasse som blir det bästa valet när du vill ha en välfylld matkasse med många ekologiska och färska ingredienser i Umeå. Helt klart kommer heller denna avsaknad av de andra leverantörerna kännas. Detta speciellt för alla de som enbart äter vegansk eller vegetarisk mat. Detta då Linas Matkasse inte erbjuder några matkassar med strikt diet. Nedan ser du i alla fall det som de erbjuder, där alla som äter det mest alltid finner det de söker.

Simple Feast Matkasse

Logotyp för Simple Feast matkasse
 • Vegetariska och veganska alternativ
 • Går att tillagga på 10 minuter
 • Matkasse för 3 personer kostar 699

Simple Feast finns inte i Umeå

Linas Matkasse

Logotyp för Linas matkasse
 • Massa olika matkassar att välja på
 • Levereras även i mindre städer
 • Matkasse för 3 personer kostar 679

Till Linas

Middagsfrid Matkasse

Logotyp för Middagsfrid matkasse
 • Flera matkassar att välja mellan
 • Billigaste av dem tre alternativen
 • Matkasse för 4 personer kostar 675

Middagsfrid finns inte i Umeå

Olika varianter av matkasse Umeå

I och med att det enbart är Linas Matkasse som erbjuds i Umeå av våra tre utvalda leverantörer, kommer det breda sortimentet och valmöjligheterna av olika matkassar begränsas. Dock kommer denna leverantör fortfarande att erbjuda ett sortiment av 7 olika matkassar. Här finner du:

 • Snabbkasse där du lagar maten på bara mellan 15-25 minuter, vilket ger mycket mera tid med familjen vid matbordet istället för att laga den.
 • Flexitarian och Vegetarisk kasse som passar alla som kan kalla sig lakto-ovo vegetarianer eller för alla de som vill äta riktigt färska grönskar och har ett mindre fokus på kött, fisk och fågel.
 • Originalkassen är den första och mest välfyllda matkasse Umeå som du kan beställa. Här finner du allt från svenskt kött, fågel och fisk till ett stort fokus på ekologiska produkter och ingredienser.
 • Inspirationskassen där du finner ingredienser och mat av högsta kvalitet som har kombinerats med exklusiva svenska recept i kombination med asiatiska och sydamerikanska recept. Ett riktigt spännande val för alla hungriga matälskare.
 • Barnkassen för alla de som vill ge sina barn något riktigt gott med läckra recept. Likaså här är det fokus på färska och ekologiska svenska råvaror. Faktiskt en matkasse Umeå som hela familjen kommer att tycka om.

Det är enkelt att handla matkasse i Umeå

Egentligen skulle det gå att säga att alla som bor i Umeå får det enklare än andra att handla matkasse. Ja, detta syftar då på att du bara har en av de tre bästa leverantörerna av matkasse Umeå i denna stad. Själva processen vid köp går till på precis samma sätt.

Det första som sker är att du ser över deras sortiment och finner det du söker. Efter det klickar du på köp och får då skapa ditt kundkonto och din prenumeration på matkasse Umeå. När detta är gjort sker betalning. Du kan betala med antingen Mastercard eller Visa kort. För dig som har ordnad ekonomi och kan passera en kreditkontroll, kommer även val fakturakund att finnas.

Efter detta får du sedan din matkasse Umeå med hemleverans på samma dag varje vecka. Detta till du själv vill göra uppehåll i eller avsluta din prenumeration. Här finns det ingen bindningstid. Beställning, registrering och hantering av ditt kundkonto kan göras i allt från mobiler och surfplattor till datorer.

Kort information om våra utvalda matkassar i Umeå

När du vill veta mer om våra tre olika leverantörer av matkasse på olika svenska orter, kan du läsa mera om dessa i de olika recensionerna du finner på denna sida. Nedan ser du enbart en kortfattad information om Linas Matkasse Umeå och vad du får som kund.

Varför Linas Matkasse Umeå

I Umeå är det enkelt att välja Linas Matkasse. Detta då de är de enda som verkligen håller en hög kvalitet och levererar med pålitlighet varje vecka. Dessutom kommer detta vara den leverantör som ger det absolut bäst prova på erbjudandet. Som ny kund hos Linas Matkasse Umeå väljer du bland ett sortiment av 7 olika matkassar, där du får prova-på-pris på dina två första leveranser.

Förutom detta brukar detta också vara ett givet val för alla de som älskar variation i sina middagar där ett aldrig sinande förråd av läckra recept på middagar varje vecka levereras.

Simple Feast Matkasse

Logotyp för Simple Feast matkasse
 • Vegetariska och veganska alternativ
 • Går att tillagga på 10 minuter
 • Matkasse för 3 personer kostar 699

Simple Feast finns inte i Umeå

Linas Matkasse

Logotyp för Linas matkasse
 • Massa olika matkassar att välja på
 • Levereras även i mindre städer
 • Matkasse för 3 personer kostar 679

Till Linas

Middagsfrid Matkasse

Logotyp för Middagsfrid matkasse
 • Flera matkassar att välja mellan
 • Billigaste av dem tre alternativen
 • Matkasse för 4 personer kostar 675

Middagsfrid finns inte i Umeå