Matkasse Stockholm

Att kunna köpa billig mat av högsta kvalitet är något mycket viktigt för många i vår svenska huvudstad Stockholm. Här handlar det mycket om att bo på den plats som reflekterar det svenska ansiktet mot övriga Europa och världen. Det är också där som du finner det största utbudet av matkasse Stockholm. Givetvis kommer nästan alla aktiva leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar vara aktiva i Stockholm.

Detta beror då på många faktorer. Bland annat för att det är den svenska stad som har den största mängden potentiella kunder. Alla måste vi äta och alla gillar god mat av hög kvalitet. I Stockholm finns det då närmare 1 miljon invånare som äter mat flera gånger per dag. En andra faktor är att Stockholm är ett logistikcenter i Sverige, dit det är enkelt att få tag på bra matvaror av högsta kvalitet. Innehållet är sponsrat.

Detta leder då till att du som bor i Stockholm och önskar hemleverans av välfyllda matkassar med naturliga och kravmärkta produkter har höga krav på dessa. Med anledning av det har vi valt att bara erbjuda matkassar Stockholm från Sveriges tre bästa leverantörer av matkasse med hemleverans. Dessa är Linas Matkasse, Simple Feast och Middagsfrid.

De tre bästa leverantörerna av matkasse Stockholm

Simple Feast Matkasse

Logotyp för Simple Feast matkasse
 • Vegetariska och veganska alternativ
 • Går att tillagga på 10 minuter
 • Matkasse för 3 personer kostar 699

Till Simple Feast

Linas Matkasse

Logotyp för Linas matkasse
 • Massa olika matkassar att välja på
 • Levereras även i mindre städer
 • Matkasse för 3 personer kostar 679

Till Linas

Middagsfrid Matkasse

Logotyp för Middagsfrid matkasse
 • Flera matkassar att välja mellan
 • Billigaste av dem tre alternativen
 • Matkasse för 4 personer kostar 675

Till Middagsfrid

Mer om matkassar i Stockholm

Alla gillar vi olika saker i livet. Så är det också när det gäller mat. I och med det, kommer det finnas olika typer av matkasse för hemleverans i Stockholm. En del äter kött, fisk och fågel samt alla andra ätliga produkter. Dessa kallas allt från flexitarianer till matslukare. Alla älskar de mat av hög kvalitet utan onödiga tillsatser eller gifter i form av besprutad frukt och grönsaker. Här är det de naturliga och smakrika produkterna som gäller.

Utöver detta finns det sedan alla de som är allt från klassiska vegetarianer till heltidsveganer och allt som ligger däri mellan. Alla behöver mat och det finns turligt nog en välfylld matkasse i Stockholm av högsta kvalitet till bästa pris för alla dessa personligheter och familjer. Nedan ser du några exempel på de olika typerna av matkasse Stockholm.

De olika typerna av matkassar i Stockholm

Det finns många olika typer av matkassar tillgängliga att beställa för dig som bor i Stockholm. Nedan presenterar vi dessa.

Flexitariankasse i Stockholm

Här handlar det om matkasse Stockholm som innehåller lite av varje. Det finns fisk och fågel, men oftast inte så mycket kött. Däremot finns det alltid massor av ekologiska grönsaker samt massor med recept.

Barnkasse i Stockholm

Precis som det låter riktar sig detta till barnen, men även vuxna kan älska dessa matkassar. Fokus ligger på att erbjuda barnen god och nyttig mat. Vissa gånger erbjuds de med möjligheter att välja kassar fria från gluten eller laktosfria.

Originalkasse i Stockholm

Detta är den klassiska matkassen i Stockholm med naturliga och kravmärkta produkter av högsta kvalitet. Här finns det ett stort utbud där de kan vara mer eller mindre vegetariska, eller innehålla produkter från alla delar i kostcirkeln. Detta är också de största matkassar du finner för hemleverans Stockholm.

Vegetarisk kasse i Stockholm

Detta handlar om matkassar som inte innehåller fisk, kött, skaldjur eller fågel. Dock kan de innehålla mejeriprodukter och, eller, ägg för att tillgodose det som kallas för Lakto och Ovo vegetarianer.

Vegansk kasse i Stockholm

Här finner du matkassar Stockholm med den mest strikta dieten. I stort sett finns här bara ekologiska grönsaker, rotfrukter, vanlig frukt samt alla de olika produkter som kan skapas från dessa.

Snabb och lättlagad kasse

Vissa matkassar i sortimenten från våra tre stora leverantörer av matkasse Stockholm med hemleverans, erbjuder snabb och lättlagad mat. I dessa fall handlar det om alla typer av matkassar, men det skickas med recept där maten kan lagas snabbt och lätt på bara mellan 15-25 minuter.

Specialkasse

Som speciella matkassar för hemleverans, erbjuder en leverantör av våra tre tilläggskassar i Stockholm. Dessa består då av mellanmålskasse eller fruktkasse, vilket också håller en mycket hög kvalitet med ekologiskt odlade produkter och kravmärkta varor.

Så beställer du matkasse i Stockholmsområdet

Eftersom hemleverans av matkasse Stockholm är något som finns i många svenska städer och beställs via webbutiker online, så är det inget speciellt med just Stockholm vid beställning. Det enklaste blir naturligtvis att beställa din matkasse Stockholm via din mobiltelefon. Snabbare kan det inte gå.

Det enklaste och vanligaste sättet att betala på är via kredit eller betalkort. Vissa leverantörer erbjuder dock betalning mot faktura efter sedvanlig kreditkontroll och godkännande.

Hos de flesta av våra leverantörer kan du få hemleverans av matkasse varje vecka.

Kort information om våra utvalda matkassar i Stockholm

Nedan ser du några korta beskrivningar om vad våra tre olika pålitliga och seriösa leverantörer av matkasse Stockholm erbjuder. På så sätt hittar du snabbare det som du och din familj vill äta denna vecka.

Simple Feast i Stockholm

Hos denna leverantör är det extra mycket fokus på hållbarhet och en hållbar livsstil. Faktum är att de enbart erbjuder två olika typer av matkassar, där varje finns i två olika storlekar. Hos Simple Feast matkasse i Stockholm, beställer du antingen vegetarisk eller vegansk mat. Som extra plus paketeras maten i ekologiskt nedbrytbara förpackningar.

Linas Matkasse i Stockholm

Ja, varför inte? Detta är en av de bästa leverantörerna av matkasse Stockholm, med ett av de bredaste sortimenten på den svenska marknaden gällande matkasse för hemleverans. Hos Linas Matkasse hittar du alla typer av matkassar, där det allt finns allt från traditionella produkter till vegansk och vegetarisk kasse i alla olika former. Med snabb leverans och hög kvalitet på naturliga matvaror, blir denna leverantör också ett av många stockholmares naturliga val. Utnyttja möjligheten till prova på pris på dina två första matkassar.

Middagsfrid Matkasse i Stockholm

Alla säger att det ska vara trivsamt och fridfullt att äta god mat lagad av det bästa från växt och djurriket. Ja, med en matkasse i Stockholm, levererad från Middagsfrid blir det också detta. Hos denna leverantör hittar du några av Sveriges största och billigaste matkassar. Detta erbjuder de utan att tulla på kvaliteten rörande kravmärkning och ekologiskt odlade produkter som enbart innehåller sina naturliga smaker. Middagsfrid erbjuder prova på pris med kraftigt sänkta priser på ditt första köp.

Så fungerar det med matkasse rent praktiskt

För dig som nu bestämt dig för att ungefär 600 kr i veckan för mat till hela familjen med färdiga recept och alternativ att välja emellan kanske är något som du vill testa kanske du undrar lite hur du ska gå till väga, och hur det fungerar rent praktiskt med matkasse. Det försöker vi att besvara här.

Till butiken eller till dörren

Det finns i regel två olika typer av matkassar, dem som levereras till butiken där du beställer ifrån, många matbutiker erbjuder denna typen av matkasse där du tar dig till butiken för att hämta din förberedda matkasse.

Den andra typen av matkasse är den som du troligen tänker på när du tänker på "matkasse" - den som kommer till dörren. Det är denna typen som vi på denna hemsidan kommer att fokusera på, av två anledningar. För det första är det en så stor fördel för dig som vill ha matkasse, att den kommer hela vägen till dörren. På dina villkor såklart. Den andra anledningen är att vi inte riktigt ser en priskillnad i regel mellan dem som kommer till butiken och dem som kommer hela vägen till dörren. Det är alltså inget du behöver känna att du betalar extra för direkt. Därför kommer du märka att inga eller få av våra rekommendationer av matkassar är från faktiska matbutiker utan snarare specialiserade leverantörer av just matkassar.

För hur många

De flesta sidorna med matkassar går att anpassa efter ett visst antal personer, för dig som är ensam finns alternativ men det blir svårare. För dig som har en stor familj kan det vara ekonomiskt fördelaktigt att kolla på dem vanliga matkassarna hos dem stora leverantörer och helt enkelt köpa två stycken. Då kan du antingen välja samma för enkelhetensskull eller två olika matkassar hos samma eller olika leverantörer för att få lite olika. Kanske en vegetarisk matkasse och en barnmatkasse helt enkelt, eller något i den stilen.

Tre matkassar som vi rekommenderar i Stockholm

Simple Feast Matkasse

Logotyp för Simple Feast matkasse
 • Vegetariska och veganska alternativ
 • Går att tillagga på 10 minuter
 • Matkasse för 3 personer kostar 699

Till Simple Feast

Linas Matkasse

Logotyp för Linas matkasse
 • Massa olika matkassar att välja på
 • Levereras även i mindre städer
 • Matkasse för 3 personer kostar 679

Till Linas

Middagsfrid Matkasse

Logotyp för Middagsfrid matkasse
 • Flera matkassar att välja mellan
 • Billigaste av dem tre alternativen
 • Matkasse för 4 personer kostar 675

Till Middagsfrid