Matkasse Sollentuna

När du talar om Sollentuna, ser de flesta detta som en förort till Stockholm. Detta är egentligen precis vad det är också, där de som jobbar i den stora staden enkelt kan ta pendeln till och från arbetet. Dock är det också så att Sollentuna räknas som en fristående kommun, vilket gör att det också kan ses som en stad eller ett samhälle. När många människor som jobbar måste pendla till sitt arbete varje dag, blir det också mindre tid över till allt annat. I det fallet kan matkasse Sollentuna med hemleverans vara ett bra val.

Med matkasse Sollentuna varje vecka kommer du slippa mycket som har med middagar och planering av dessa att göra. Här får du varje vecka en matkasse med alla de ingredienser och recept som krävs för att du ska kunna laga god och läcker mat till hela familjen på minsta möjliga tid. Faktum är att med valet av matkasse Sollentuna kommer du slippa hitta på olika middagar, handla mat samt laga dem på frihand. Många gånger får du även ett mycket mindre matsvinn, vilket gör att det till och med kan bli mera ekonomiskt att välja matkasse med hemleverans.

De bästa leverantörerna av matkasse Sollentuna

När du väljer matkasse med hemleverans i Sollentuna, kommer du också att vilja ha en leverantör av dessa som du verkligen kan lita på. Det viktigaste för oss när vi valde ut de tre bästa leverantörerna, var att det skulle finnas något för alla, svenska råvaror, ekologiska produkter samt pålitliga leveranser. Nedan ser du rutor och direkta länkar till våra tre utvalda leverantörer av matkasse Sollentuna.

Simple Feast Matkasse

Logotyp för Simple Feast matkasse
 • Vegetariska och veganska alternativ
 • Går att tillagga på 10 minuter
 • Matkasse för 3 personer kostar 699

Till Simple Feast

Linas Matkasse

Logotyp för Linas matkasse
 • Massa olika matkassar att välja på
 • Levereras även i mindre städer
 • Matkasse för 3 personer kostar 679

Till Linas

Middagsfrid Matkasse

Logotyp för Middagsfrid matkasse
 • Flera matkassar att välja mellan
 • Billigaste av dem tre alternativen
 • Matkasse för 4 personer kostar 675

Till Middagsfrid

Olika varianter av matkasse Sollentuna

Du som bor i Sollentuna kommer att kunna välja bland alla tre av våra utvalda leverantörer av matkasse Sollentuna. Här finner du matkassar som innehåller de perfekta ingredienserna för veganer och vegetarianer. Detta såväl som alla lakto-ovo vegetarianer och flexitarianer också finns sina härliga ingredienser och recept i en matkasse med hemleverans.

Utöver detta finns också de matkassar för leverans i Sollentuna som innehåller näringsrika och färska ingredienser för alla som gillar all den goda maten. Är det sedan så att du redan har de stressigt, så kan du välja matkasse Sollentuna där du enkelt och snabbt lagar middagar för hela familjen på bara mellan 15-25 minuter.

Det är enkelt att handla matkasse i Sollentuna

När du köper din matkasse Sollentuna är detta precis lika enkelt som att laga maten i den. Ja, det kanske till också med är enklare. Nedan ser du tre snabba och effektiva steg i inköpsprocessen:

 • Registrera ditt kundkonto och din prenumeration hos din valda leverantör av matkasse Sollentuna,
 • välj matkasse och betala med antingen Visa eller Mastercard. Alternativ att bli fakturakund finns för de som kan passera kreditkontroll,
 • få din matkasse samma dag varje vecka där du när som helst kan pausa, avbryta eller avsäga dig veckans leverans.

Du kan utföra köp online och hantera ditt kundkonto via mobil, surfplatta eller dator. Vissa leverantörer erbjuder också en separat mobil applikation för nedladdning.

Kort information om våra utvalda matkassar i Sollentuna

För dig som vill veta mera om våra tre utvalda leverantörer, så finns det recensioner av dem i menyn på denna hemsida. I övrigt finns korta sammanfattningar av vad de har och erbjuder nedan.

Varför Simple Feast Matkasse Sollentuna

Leverantören Simple Feast erbjuder vegansk matkasse Sollentuna samt vegetarisk matkasse. Här handlar det enbart om 100 % ekologiska produkter, där även förpackningarna tillverkats av biologisk nedbrytbart material. Helt enkelt en leverantör av matkasse för alla som lever ett liv i hållbarhetens tecken med fokus på naturen och god mat. Matkassar finns för 2-3 personer samt 4-5 personer. Du beställer och Simple Feast levererar pålitligt varje vecka.

Varför Linas Matkasse Sollentuna

Hos Linas Matkasse Sollentuna får du som ny kund ett prova på pris på dina två första leveranser. Bara detta gör det ekonomiskt att välja denna leverantör. Utöver detta erbjuder de ett variationsrikt sortiment av matkassar där du alltid får näringsrika, färska och svenska råvaror. Här finns snabb kasse där du lagar mat på 15 minuter samt original kassar och barn kasse samt mycket mera. Totalt erbjuder de 7 olika matkassar där allt från flexitarianer till allätare och läckgommar alltid finner det rätta valet.

Varför Middagsfrid Matkasse Sollentuna

Med totalt hela 10 olika matkassar att välja på i Sollentuna, kommer Middagsfrid av vara vår tungviktare bland de utvalda leverantörerna. De erbjuder ett stort fokus på hållbarhet med ekologiska produkter och svenskt kött, fisk och fågel. Även här kommer du som ny kund att få ett rabatterat erbjudande på din första leverans. För dig som vill ha lite mera finns även kassar för mellanmål och frukt kasse att välja på. Få full kontroll på ditt liv och din tid, men en härlig matkasse från Middagsfrid.

Simple Feast Matkasse

Logotyp för Simple Feast matkasse
 • Vegetariska och veganska alternativ
 • Går att tillagga på 10 minuter
 • Matkasse för 3 personer kostar 699

Till Simple Feast

Linas Matkasse

Logotyp för Linas matkasse
 • Massa olika matkassar att välja på
 • Levereras även i mindre städer
 • Matkasse för 3 personer kostar 679

Till Linas

Middagsfrid Matkasse

Logotyp för Middagsfrid matkasse
 • Flera matkassar att välja mellan
 • Billigaste av dem tre alternativen
 • Matkasse för 4 personer kostar 675

Till Middagsfrid