Ekologisk matkasse

Då det handlar om den specifika ekologiska matkassen, kommer detta vara en ljuvlig blandning av kvalitetsprodukter som saknar jämförelse. Det handlar helt enkelt om naturliga produkter med sina naturliga och underbara smaker. Här finns det inga besprutade grönsaker eller konserverade produkter. I realiteten finns det inga gifter alls. En ekologisk matkasse innehåller enbart rena naturliga livsmedel som antingen har kravmärkning eller godkänts på annat sätt.

Idag är det mycket tal, och massor med information som florerar, om just hållbarhet och en hållbar livsstil. Naturligtvis kommer också valet av ekologisk matkasse, vara något som måste ingå i en hållbar livsstil. Ja, kanske detta verkar hårt och strikt men detta är inte alls sant. I realiteten får du bättre mat, större frihet och många andra fördelar. Innehållet är sponsrat.

De tre bästa valen av ekologisk matkasse

På denna sida har vi valt ut, och rekommenderar, de tre bästa valen av ekologisk matkasse för hemleverans på den svenska marknaden. Vi har sett till hög kvalitet, bra priser och de pålitligaste leverantörerna. Detta samt de absolut mest smakrika produkter du kan finna för det pris du betalar, gör att valet blir enkelt. Det är nu du kan börja leva det liv du verkligen förtjänar, med mat som verkligen ger smak för sitt namn.

Simple Feast Matkasse

Logotyp för Simple Feast matkasse
  • Green Feast Matkasse ger dig ett fullt paket av smaker. Matkasse upp till 3 personer för 699:-.

Till Simple Feast

Linas Matkasse

Logotyp för Linas matkasse
  • Linas Vegetariska Kasse med det senaste inom gröna smaker. Mat för 2-4 personer från 440:-.

Till Linas

Middagsfrid Matkasse

Logotyp för Middagsfrid matkasse
  • Snabba Kassen från Middagsfrid. Laga mat med ekologiska råvaror på bara 25 minuter för 645:-.

Till Middagsfrid

Ett hälsosammare liv med ekologiska produkter

Det första som händer i ditt liv vid val av ekologisk matkasse istället för generella livsmedel, är att du ger din kropp det den förtjänar. Här finns de ben som ska föra dig framåt i livet, armarna som ska utföra allt som behövs samt den hjärna som du kontrollerar allt som händer i ditt liv med. Att göra valet av ekologiska matkassar, medför också att du respekterar nämnda delar och resten av din kropp.

Med en ekologisk matkasse som vi valt ut kommer du enbart att få naturliga och giftfria produkter. Här finns det antingen kravmärkning eller andra symboler som visar att ett livsmedel, frukt eller en grönsak har framställts eller odlats utan onödiga gifter eller besprutning. Allt detta leder också med automatik till att du får den naturliga och äkta smaken på dina livsmedel och den mat du lagar med dessa.

Ekologisk Matkasse – Det naturliga valet för miljön

I inledningen av denna artikel pressade vi lite för hur viktigt det är att införliva en hållbar livsstil. Idag är detta något som alla människor måste göra för att våra barn och barnbarn ska kunna uppleva samma vackra skärgård och gröna ängar som vi fått äran att se. Med andra ord kommer varje såld ekologisk matkasse inte bara vara något som främjar din kropp.

Det kommer också att främja vår miljö och den natur som finns omkring oss, vilket då leder till att själen också kan få ro. Ett klart faktum är att om vår planet mår bra kommer även alla som lever på den att göra så. Det hela måste vara något som alla går samman och bidrar till. Du kan göra din del genom att välja hemleverans av mat via val av ekologiska matkassar.

Kort information om våra utvalda ekologiska matkassar

För att snabbt klargöra något, så kommer det mesta som levereras rörande mat och råvaror från våra utvalda leverantörer av matkassar vara ekologiskt framställda produkter. Ekologiskt betyder ju inte att det enbart måste finnas grönsaker, utan här finns det också högsta kvalitet av fågel, fisk och kött från svenska producenter och uppfödare.

Nedan ser du lite mera ingående information, snabbt och kortfattat, om vad som ingår i våra utvalda matkassar. Naturligtvis finns det inget krav att välja just dessa, utan varje enskild individ och familj ska alltid göra ett val som passar dem. I det fallet kommer alla alltid finna något inom ekologiska matkassar som passar just dem från någon av våra tre utvalda leverantörer.

Varför Simple Feast Ekologisk Matkasse

Hos Simple Feast och deras matkassar handlar det alltid om vegetariska produkter av högsta kvalitet till bästa pris. Vid val av ekologisk matkasse från Simple Feast får du mat för hela familjen som alla gillar tre kvällar i veckan. Du väljer mellan ekologisk matkasse för 2-3 personer för 699 kronor, eller mat för 4-5 personer för 999 kronor. Måltider klara på 10 minuter med medföljande recept.

Hos Simple Feast är det alltid 100% ekologiska produkter som gäller, med valet mellan vegetarisk kasse eller vegankasse. Även förpackningarna som maten levereras i är ekologiska och tillverkade av nedbrytbara växtfiber. Valet av Simple Feast matkassar är enkelt när du gillar god mat med hög kvalitet och stor smak, samtidigt som du älskar att dra ditt strå till stacken som trogen miljövän.

Varför Linas Ekologiska Matkasse

När vi valde Linas Vegetariska Kasse gjorde vi detta med fokus på att erbjuda en 100% ekologisk matkasse. Helt givet kommer i stort sett hela det sortiment av matkassar som du finner hos Linas Matkasse att vara ekologisk. Här handlar det om att göra valet av det du verkligen gillar.

Vid valet av ekologisk matkasse från Lina, kommer du alltid att få utvald mat och produkter av högsta kvalitet. Tillsammans levereras detta med fullständiga recept på läckra rätter som alla kommer att älska. Här kan denna matkasse väljas för 2 personer till ett pris av 440 kronor, eller för 4 personer med ett lågt pris på bara 580 kronor.

Varför Middagsfrid Ekologisk Matkasse

Snabba Kassen som ett val av ekologisk matkasse från Middagsfrid, är vårt val baserat på ett stort urval av produkter samtidigt som rätterna kan vara klara på bara 25 minuter. I denna matkasse ingår en blandning av kött, fågel och fisk samt grönsaker från kravmärkta producenter.

Priset för denna ekologiska matkasse ligger på 645 kronor och ger tre middagar för fyra personer tre dagar i veckan. När du vill ha det enkelt att laga mat och stor variation av recept utan onödiga tillsatser, blir alltid Middagsfrid och en ekologisk matkasse ett perfekt val.

Så fungerar det med matkasse rent praktiskt

För dig som nu bestämt dig för att ungefär 600 kr i veckan för mat till hela familjen med färdiga recept och alternativ att välja emellan kanske är något som du vill testa kanske du undrar lite hur du ska gå till väga, och hur det fungerar rent praktiskt med matkasse. Det försöker vi att besvara här.

Till butiken eller till dörren

Det finns i regel två olika typer av matkassar, dem som levereras till butiken där du beställer ifrån, många matbutiker erbjuder denna typen av matkasse där du tar dig till butiken för att hämta din förberedda matkasse.

Den andra typen av matkasse är den som du troligen tänker på när du tänker på "matkasse" - den som kommer till dörren. Det är denna typen som vi på denna hemsidan kommer att fokusera på, av två anledningar. För det första är det en så stor fördel för dig som vill ha matkasse, att den kommer hela vägen till dörren. På dina villkor såklart. Den andra anledningen är att vi inte riktigt ser en priskillnad i regel mellan dem som kommer till butiken och dem som kommer hela vägen till dörren. Det är alltså inget du behöver känna att du betalar extra för direkt. Därför kommer du märka att inga eller få av våra rekommendationer av matkassar är från faktiska matbutiker utan snarare specialiserade leverantörer av just matkassar.

För hur många

De flesta sidorna med matkassar går att anpassa efter ett visst antal personer, för dig som är ensam finns alternativ men det blir svårare. För dig som har en stor familj kan det vara ekonomiskt fördelaktigt att kolla på dem vanliga matkassarna hos dem stora leverantörer och helt enkelt köpa två stycken. Då kan du antingen välja samma för enkelhetensskull eller två olika matkassar hos samma eller olika leverantörer för att få lite olika. Kanske en vegetarisk matkasse och en barnmatkasse helt enkelt, eller något i den stilen.