Bästa matkassen

Simple Feast

Emilio på Matkasse Test

Pris
Utbud
Leverans

Slutsats

Simple Feast vinner enligt oss titeln om den bästa matkassen. Det är en riktigt bra matkasse. Utbudet ligger kanske något efter eftersom dem bara har vegetariska och veganska alternativ, men det är dem grymma på. Vi vill rekommendera att ni testar Simple Feast några gånger i veckan. Kött kan man ju annars laga själv utöver matkassen.

Tyvärr leverarar Simple Feast inte till mindre orter. Därför öppnas knappen i ny flik, så kan du återkomma och fortsätta titta på dem bästa matkassarna om det skulle vara så att Simple Feast inte levererar dit du bor.

4.3

När det kommer till bästa matkasse finns det flera alternativ. Vi kommer här att rekommendera tre matkassar från tre olika företag som vi tycker är bäst inom sina segment. Vilken av dem du väljer beror lite på vad du känner att du vill få ut av en matkasse. Vi har alltså denna sidan där vi presenterar den matkasse som vi tycker är allra bäst. För dig som vill ha det mest prismedvetna rekommenderar vi istället att du kollar in billiga matkassar som vi rekommenderar.

Vi har jämfört bland matkassarna i Sverige för att hitta dem som vi tycker är allra bäst. Vi har valt ut tre stycken som vi faller för lite extra. Vi har även skrivit inviduella omdömen om varje matkasse som vi har valt ut här. Se gärna vår Simple Feast recension, Linas Matkasse recension och Middagsfrid recension.

Vi har alltså valt ut tre matkassar som vi alla tycker är bäst på olika sätt. För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi länkat alla tre nedan där du själv kan kolla in deras hemsidor och se om dem levererar till dig. Kortfattat vill vi dock motivera varför vi valt dessa tre matkassar att få vara, enligt oss, dem bästa i Sverige. Innehållet är sponsrat.

Simple Feast Matkasse

Logotyp för Simple Feast matkasse
  • Vegetariska och veganska alternativ
  • Går att tillagga på 10 minuter
  • Matkasse för 3 personer kostar 699

Till Simple Feast

Linas Matkasse

Logotyp för Linas matkasse
  • Massa olika matkassar att välja på
  • Levereras även i mindre städer
  • Matkasse för 3 personer kostar 679

Till Linas

Middagsfrid Matkasse

Logotyp för Middagsfrid matkasse
  • Flera matkassar att välja mellan
  • Billigaste av dem tre alternativen
  • Matkasse för 4 personer kostar 675

Till Middagsfrid

Därför valde vi dessa

Simple Feast valde vi eftersom att deras vegetariska och veganska utbud är fantastiskt. Detta är en matkasse som satsar allt på just vegetarisk och vegansk kost. Dem har en vegetarisk matkasse och en vegansk matkasse. Även för dig som äter kött rekommenderar vi starkt att du testar denna. Maten är riktigt god och du kan avsluta prenumerationen om den inte skulle falla dig i smaken; vilket vi tror att den kommer göra. Även om du gärna vill fortsätta äta kött vill vi rekommendera denna matkassen till dem dagar då du kanske inte tänkt äta kött eftersom den är så bra. Nackdelen med Simple Feast är att dem mestadels bara levererar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi valde Linas Matkasse eftersom att dem är så stora på marknaden. Fördelen med det är att dem levererar till fler ställen än någon annan matkasse. Linas Matkasse är bra för dig som bor i storstäderna, då det i allmänhet är en bra matkasse som vi starkt rekommenderar. Särskilt för dig som inte vill ha en vegetarisk eller veganskt matkasse. I allmänhet rekommenderar vi dock Linas Matkasse extra mycket för dig som bor på något annat ställe än Stockholm, Göteborg eller Malmö då chansen är god att just Linas Matkasse leverarar dit.

Slutsligen valde vi även Middagsfrids matkasse eftersom att deras utbud är så stort, nästan i stil med Linas Matkasse. Priset på Middagsfrids matkasse är också precis som resten av alternativen här väldigt bra. Middagsfrid levererar till fler ställen än Simple Feast och därmed till en hel del mindre städer än dem tidigare nämnda.

Detta är viktigt för en bra matkasse

För dig som funderar på att skaffa matkasse, kanske för första gången, finns en del att tänka på för att se till att du får den allra bästa matkassen som du kan få.

Först rekommenderar vi att du besöker dem olika alternativen ovan. Bor du i en stor stad är chansen att du kan välja fritt mellan alla tre. För dig som bor i en mellanstor stad är Linas Matkasse och Middagsfrid dem två alternativen som troligen finns tillgängliga för dig att välja på.

Utbudet i mindre städer tenderar såklart att vara mindre. Linas Matkasse är nog den matkassen med bäst utbud i flest städer. Bor du i en mindre stad där du tror att det finns möjlighet till matkasse är alltså Linas Matkasse vad dj ska satsa på. Dem har dock flera alternativ att välja på.